Volledige verzorging van begrafenissen en crematies
2390 Malle
Dorpsweg 13
Openingsuren winkel
Di - Vrij 13.00 - 18.00

Sinds jaar en dag staat uitvaartcentrum Jochums zelf in voor haar eigen rouwdrukwerk.

Hierdoor bieden we een ruime keuze uit tientallen uitvoeringen van rouwbrieven en rouwkaarten met bijhorende gedachtenisprentjes en dankbetuigingen.

Naast de lay-out is ook de gekozen tekst een belangrijk gegeven. Samen met de familie stellen wij de rouwbrief op. Deze wordt professioneel verwerkt en eventuele aanpassingen zijn dan uiteraard mogelijk. Het rouwprentje wordt door de familie onderling opgesteld. Ze hebben de mogelijkheid om zich te baseren op gedichtenbundels, te verkrijgen van de uitvaartleider. Een rouwprentje met foto? Alle mogelijkheden staan open bij Begrafenisonderneming Jochums en snelheid van aflevering zijn kenmerkend.

Gedenkkaartjes in kunststof om in de portefeuille te bewaren behoren tot de laatste vernieuwingen van de catalogus. Op deze manier spelen wij zoveel mogelijk in op de behoeften en wensen van de nabestaanden.

De rouwbrief kan worden uitgehangen aan onze winkel in de Dorpsweg maar kan eventueel ook worden geafficheerd in Rijkevorsel-centrum.

Op zoek naar een blijvende herinnering aan het afscheid van uw dierbare? Met onze digitale fotoboekjes bekijkt u de prachtige herinneringsvideo’s van tijdens de plechtigheid nog eens opnieuw.

Ook geschikt voor ouderen die niet meer overweg kunnen met een pc of smartphone.

En via het bijgeleverde USB kabeltje laadt u het boekje makkelijk terug op. Zo kijkt u nog jaren terug naar het laatste afscheid van uw geliefde.