Volledige verzorging van begrafenissen en crematies
2390 Malle
Dorpsweg 13
Openingsuren winkel
Di - Vrij 13.00 - 18.00
Welkom op onze website

Uitvaartzorg Jochums

Sinds 1972 staat het team van Uitvaartverzorging Jochums dag en nacht paraat voor haar families.

Onze geschiedenis

Uitvaartzorg Jochums is een familiebedrijf ontstaan in 1972 met een bloemenwinkel (Bloemen Ixia) en het verzorgen van begrafenissen op de Hoogstraatsebaan te Oostmalle.

Deze breidde uit en er werd beslist om in 1980 het herenhuis in de Dorpsweg aan te kopen.Hier werden de eerste privé rouwkamers ingericht.

De zaak werd versterkt in 1997 met de medewerking van zoon Filip en er kwam een uitbreiding met drukwerk. Hierdoor konden we een totaalconcept aanbieden aan de nabestaanden.

gevel 2
thumbnail_lijkwagen

Om de nabestaanden nog beter te ondersteunen hebben we onze winkel aan de Dorpsweg in 2019 een flinke opfrisbeurt gegeven. Onze bureaus werden uitgebreid en er werd ook een extra besprekingsruimte ingericht om jullie in alle rust te kunnen ontvangen.

Om aan de toenemende vraag naar burgerlijke plechtigheden te voldoen werd er in 2020 beslist om te investeren in een eigen aula met ruimte voor koffietafels tot 75 personen.

Om nog beter ten dienste te kunnen staan van onze families werd in 2022 beslist om ons team te versterken met een extra medewerker.