Volledige verzorging van begrafenissen en crematies
2390 Malle
Dorpsweg 13
Openingsuren winkel
Di - Vrij 13.00 - 18.00

Eigen aula voor burgerlijke plechtigheden

In 2021 investeerden we in een eigen aula gelegen aan de Salphensebaan 1 te Oostmalle. Dit biedt ons de mogelijkheid om verder in te spelen op de steeds groeiende vraag naar niet-kerkelijke plechtigheden.

Persoonlijke plechtigheden op maat

Onze aula werd uitgerust met de laatste nieuwe audiovisuele mogelijkheden. Samen met u gaan we op zoek naar gepaste foto’s, teksten en muziek om te gebruiken tijdens de plechtigheid. Zo creëren we samen een prachtig afscheid en herinneren we uw geliefde op de manier die hij of zij verdient.

Live streaming & opname

Familie in het buitenland of een gehospitaliseerde die de plechtigheid niet kan bijwonen? Onze aula werd uitgerust met een camerasysteem om de plechtigheid te live streamen en/of eventueel op te nemen. Via een beschermde URL bepaalt u zelf wie er mee kijkt en wie niet.

Koffietafels

Naast de mogelijkheid tot het houden van plechtigheden tot 220 personen biedt ons pand aan de Salphensebaan ook de mogelijkheid tot het organiseren van koffietafels tot 75 personen.

Winkel en funerarium

Op zoek naar een bloemstuk, een grafmonument of wenst u misschien wat meer info met betrekking tot onze dienstverlening, kom gerust eens langs bij onze winkel gelegen aan de Dorpsweg 13 in het centrum van Malle.

Naast een ruime collectie van zijdebloemen, grafmonumenten en asjuwelen tonen we u graag onze urnes, fotokaders en …

_Q5A5403